Blog

Wij vinden het fijn om regelmatig naar buiten te treden en samen te werken met gelijkgestemde partners. Op die manier kunnen we, ook naast de werkvloer verder bouwen aan onze missie "Gezondheid Werkt".

 

Lees verder

Bewegen is belangrijk voor uw gezondheid. Toch is dat inzicht op zich vaak niet voldoende om u te overtuigen om werkelijk te gaan sporten. De getuigenissen in het boek “MOVE – Tijd om te bewegen” kunnen dat misschien wel. Gaëtane Stassijns (arts-specialist Fysische Geneeskunde en Revalidatie) en Marc Peeters (arts-specialist Oncologie) laten mensen aan het woord over de speciale plaats die sport in hun leven inneemt.

Lees verder

Springbok Coaching & All Round Flandrien gaan samenwerken! Omdat we geloven  dat beweging leidt tot échte verbinding.

Lees verder

In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een echte "springer" die ons kan bijstaan in het projectmanagement van een aantal nieuwe trajecten

Lees verder

Met de Work-your-health campagne beklinken Springbok Coaching & de externe preventiedienst Provikmo een nieuwe samenwerking! Omdat zij geloven dat Beweging Werkt!

Lees verder

Werkgevers moeten zorgen voor hun medewerkers zoals ouders zorgen voor hun kinderen!

Lees verder

20 ondernemende mensen uit de bedrijfswereld worden sportief uitgedaagd om in een traject te stappen dat draait om “boksen”.

Lees verder

Met MoveModels inspireren collega's elkaar om de stap te zetten naar meer beweging.

Lees verder

Een duurzaam project rond wellbeing@work kan zoveel beter gedijen als er een duidelijk kader gecreëerd wordt voor ALLE medewerkers waarbij de 'WHY' van het verhaal geduid wordt.

Lees verder

Een warme oproep naar iedereen die op een of andere manier bezig is met fysieke wellbeing op het werk: zoek contact met de afdeling interne communicatie.

Lees verder