Welkom aan Julie, onze nieuwe projectmanager

18/05
Deel dit artikel:

Met Julie hebben we een nieuwe, toffe & gedreven topper aan boord in het team van Springbok Coaching.
Julie (43) is sportkinesiste en werkte de afgelopen 10 jaar in het domein van Human Resources.
Vanuit haar persoonlijke interesse en haar passie voor gezondheid & beweging schoolde ze zich door de jaren heen bij in dit domein op en naast de werkvloer.
Als turnster was zij  jarenlang actief op nationaal en internationaal niveau.
Ook vandaag maakt sport nog een belangrijk deel van haar leven uit. Het geeft haar een goed gevoel en veel positieve energie.

Julie “sprong” en maakte een grote carrièreswitch.
In haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging die meer aansluit bij haar behoefte aan grote werkvreugde, kwam ze terecht bij Springbok Coaching. Ze deelt onze overtuiging dat het loont wanneer bedrijven investeren in duurzaam gezondheids- en bewegingsbeleid op de werkvloer.
Julie koos ervoor om van haar interesse en passie haar job te maken. Nét zoals andere medewerkers bij Springbok Coaching.
Bij ons vindt ze terug wat voor haar écht belangrijk is en verschil maakt.

 “In mijn zoektocht naar een geschikte organisatie die mijn passie deelde, kwam ik de website van Springbok Coaching tegen.
Ik was meteen verkocht bij het lezen van hun visie en aanpak:
Het WHY verhaal, de wetenschappelijk onderbouwde bevragingen en testen zoals HOWFIT en VITACHECK, het op maat gemaakte gezondheidsbeleid, de vele workshops en beweegsessies, ondersteund door vakexperts.”

Haar deelname aan ons jaarlijkse “Health-at-work-symposium” gaf de doorslag bij haar keuze. De sfeer onder gelijkgestemde deelnemers, de gekozen thema’s & sprekers én de in-house expertise bevestigde haar gevoel om de sprong te wagen.
Maar ook de gedrevenheid, de positieve insteek en het hoge fun gehalte binnen het team sprak haar aan!

Als toekomstig projectmanager hoopt ze om zoveel mogelijk bedrijven mee te krijgen in het Springbok-verhaal.
Net als alle andere Springbok-collega’s beseft Julie dat er in dit domein geen kant-en-klare oplossingen voor handen zijn.
Elk bedrijf heeft zijn cultuur. Ze wil de eigenheid van elke organisatie goed doorgronden. Enkel zo kan ze op de juiste manier inspelen op de noden , behoeften en mogelijke belemmeringen die zich voordoen bij het opstellen van een duurzaam & degelijk gezondheidsbeleid.
Julie wordt een noodzakelijke spilfiguur tussen de opdrachtgever enerzijds en haar operationele collega's anderzijds.
Daar hoort een vlotte samenwerking met de interne werkgroep binnen het bedrijf, nauwgezette opvolging, goede service en eerlijke evaluatie van het projectplan bij.
Wij beschouwen Julie’s expertise over tevredenheidsenquêtes en ziekteverzuimbeleid als een grote troef om metbedrijven in dialoog te gaan.

Het hele Springbok-team kijkt ernaar uit om samen met haar verder te bouwen aan onze missie dat “Gezondheid Werkt”!

Good luck Julie! The best is yet to come!

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.


Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.