Events & keynotes

01/03

Staat u er ooit wel eens bij stil hoeveel uw werknemers zitten? Houden fitheid & vitaliteit verband met absenteïsme? Holt u zelf soms achter de feiten aan? Ga dan even rustig zitten en draai de rollen om. Laat uw medewerkers bewegen. Zorg dat ze warmlopen voor fit, gezond en performant!

Meer informatie en inschrijven

Beweging Werkt

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt voor meer werkplezier en een hechte teamspirit. Dit vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf.

In het boek “Beweging Werkt” geeft Barbara Torfs, mede-zaakvoerder van Springbok Coaching tien sleutels mee om een duurzaam gezondheidsbeleid te ontwikkelen.

In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom fit@work moet ingebed zijn in de globale missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je community bouwt en waarom beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

Wil je het boek bestellen, laat het ons weten. Als je postadres & facturatiegegevens achterlaat, zorgen wij voor de rest!

 

Bestel nu

De Fitproeverij

Dit nieuwe concept is een op maat uitgewerkt concept voor bedrijven die willen inzetten op gezondheidsbeleid.   

Dit event is ideaal als ”KICKOFF” bij de lancering van een (nieuw) fit@work-traject.   Medewerkers maken kennis met een gevarieerd aanbod van activiteiten dat later – in functie van behoeften & budget – verder uitgediept kan worden. Het programma is evenwichtig samengesteld, laagdrempelig en haalbaar voor ELKE medewerker.

De FITPROEVERIJ is geschikt voor kleine en grote groepen en kan voor een halve of volledige dag worden uitgewerkt.

Voor info :  info@springbokcoaching.be

Keynotes

Op aanvraag zorgt Springbok Coaching voor inspirerende keynote-speaking. Er is ook de mogelijkheid tot het opzetten van Masterclasses, in 2 of 3 dagdelen.
 

Enkele thema's:

  • #GezondheidWerkt: het belang van van een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf.
  • Implementeren van een duurzaam gezondheidsbeleid binnen een bedrijfscontext: hoe begin ik eraan?

Voor info : info@springbokcoaching.be

Jullie evenement was super geslaagd! Inspirerende sprekers, gemotiveerde, boeiende en leuke gasten. Ik heb geluisterd, beseft, herkend, geleerd en bevestigd gekregen. Ik neem dit mee individueel en naar de organisatie toe. Vol lef én met focus. Doel is bewegen, doen bewegen. Dankjewel. Hopelijk tot ooit een potentiële samenwerking!