Partners

Sporta

Springbok coaching levert regelmatig content aan voor het Sporta-magazine. OP 17 juni 2017 neemt ons team voor de tweede maal deel aan MON VENTOUX, ten voordele van het postrevalidatiecentrum To Walk Again.

Lees verder

Hi5 Coaching

Springbok Coaching werkt nauw samen met Hi5 Coaching, o.l.v. Matthias Franchoo die tevens deel uitmaakt van het Springbok Team.

Hi5Coaching staat garant voor positieve coaching en heeft een expertise op vlak van physical testing, training & coaching, zowel naar individuen (lacttaattesten en personal training) als naar groepen/teams (teamtesting en bootcamps/workouts)!

Voor meer info: https://www.hi5coaching.be/

Team Hawi

Springbok Coaching werkt nauw samen met Team Hawi, o.l.v. Loïc Hélin die tevens deel uitmaakt van het Springbok Team.

Team Hawi staat garant voor doorgedreven expertise op vlak van physical testing & coaching! Zowel individueel als in groepsverband.

Voor meer info : https://hawicoaching.com/

 

 

Howest

We werken nauw samen met de studenten en lectoren van de Howest-bacheloropleiding sport en bewegen. Hun studenten krijgen regelmatig een stageplaats bij Springbok Coaching.

Logo

Het Logo doet een beroep op onze programma’s en expertise om bedrijven te assisteren bij het uitwerken en het implementeren van een gezondheidsbeleid.

SPORTWERK VLAANDEREN

Springbok Coaching werkt samen met sport- en beweegcoaches van de vakorganisatie Sportwerk Vlaanderen.