De Springbok Buddy Run : een gloednieuw concept voor bedrijven met pit!

14/11
Deel dit artikel:

Springbok Coaching wil bedrijven motiveren om meer en beter in te zetten op gezondheidsmanagement. Hierbij is het cruciaal om collega’s op verantwoorde wijze meer te laten bewegen. Tijdens en graag ook na de werkuren.

Als jong bedrijf wil Springbok deze missie, met nieuwe initiatieven en verrassende concepten in de praktijk omzetten. Vandaag zijn we erg trots op zo een kersvers initiatief: de “Springbok Buddy Run”. In nauwe samenwerking met een vijftal creatieve studenten van de Hogeschool West-Vlaanderen (HOWEST) kreeg dit idee vorm. Een try-out van dit veelbelovende concept werd afgelopen week gelanceerd.

De Springbok Buddy Run is een niet-competitieve estafetteloop voor & door bedrijven. Werkgevers en werknemers uit verschillende bedrijfssectoren die zich situeren op dezelfde site vinden elkaar en nemen het op een speelse manier tegen elkaar op.  

In een voortraject worden deelnemers - onder het goedziend professionele oog van Springbok Coaching - begeleid door beweegcoaches van de Richting Sport & Bewegen van de HOWEST. In aanloop naar de estafetteloop biedt de Springbok Buddy Run een aanbod van relevante workshops & beweegsessies. Mensen leren er op verantwoorde wijze zorg te dragen voor lichaam en geest. Een eenvoudige testing-tool, een gezamenlijke Start-to-run, mobiliteits- & stabiliteitstrainingen en workshops voedings- & trainingsadvies behoren tot de mogelijkheden. Deelnemers kunnen vrijblijvend & in functie van hun eigen noden intekenen op dit aanbod.

In een gemoedelijke sfeer leggen medewerkers uit verschillende bedrijven contact met elkaar. Teambuilding met de nodige dosis FUN & ontspanning. Bewegen in verbinding, verbinden in beweging, dat is het motto van dit gloednieuwe concept! En dan volgt de after-party!

Een eerste Buddy Run vindt plaats op 30 maart 2017 tussen 17 & 22 uur in het bedrijvenpark ’t Hoge in Kortrijk.

Geïnteresseerde bedrijven(parken) kunnen contact nemen via info@springbokcoaching.be

Deel dit artikel:
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.


Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.