Blog

Gedragsverandering is 'work in progress'. Keep up the good work!

Lees verder

Monventoux is een uitdaging die inspireert en motiveert.
Dit jaarlijkse fietsevenement is ideaal om medewerkers te enthousiasmeren met een sportieve challenge die jouw bedrijf in de schijnwerpers zet.
 

Lees verder

Tijdens deze studiereis trachten we te achterhalen wat er op vlak van Corporate Wellbeing geleerd kan worden van innoverende ondernemers en gevestigde bedrijven in Kopenhagen.
Voor proffessionals in HR, corporate wellbeing en preventiebeleid
5 - 7 juni 2019

Lees verder

“Hoe digitaler onze wereld wordt, des te belangrijker we authentiek contact vinden”
Deze quote lazen we afgelopen week in een interview met Wouter Torfs in Bloovi.
In het domein van Corporate Wellbeing, het speelveld waarin Springbok Coaching bevindt, zien we een gelijkaardige evolutie.

 

Lees verder

Wij vinden het fijn om regelmatig naar buiten te treden en samen te werken met gelijkgestemde partners. Op die manier kunnen we, ook naast de werkvloer verder bouwen aan onze missie "Gezondheid Werkt".

 

Lees verder

Bewegen is belangrijk voor uw gezondheid. Toch is dat inzicht op zich vaak niet voldoende om u te overtuigen om werkelijk te gaan sporten. De getuigenissen in het boek “MOVE – Tijd om te bewegen” kunnen dat misschien wel. Gaëtane Stassijns (arts-specialist Fysische Geneeskunde en Revalidatie) en Marc Peeters (arts-specialist Oncologie) laten mensen aan het woord over de speciale plaats die sport in hun leven inneemt.

Lees verder

Springbok Coaching & All Round Flandrien gaan samenwerken! Omdat we geloven  dat beweging leidt tot échte verbinding.

Lees verder

In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een echte "springer" die ons kan bijstaan in het projectmanagement van een aantal nieuwe trajecten

Lees verder

Met de Work-your-health campagne beklinken Springbok Coaching & de externe preventiedienst Provikmo een nieuwe samenwerking! Omdat zij geloven dat Beweging Werkt!

Lees verder

Werkgevers moeten zorgen voor hun medewerkers zoals ouders zorgen voor hun kinderen!

Lees verder