Blog

Wat bezielt een hardwerkend mens om op een zondagochtend op een ontiegelijk vroeg uur de wekker te zetten? Nog half slaperig, want op zaterdagavond is er al wel eens een plezant feestje, begeeft diezelfde persoon zich in zijn nauwkeurig uitgezocht sportplunje dat hij de avond voordien klaar legde, naar beneden. Daar voorziet hij zijn innerlijke mens van een niet al te fantasierijk granen-bananenontbijt om zich een uur later te begeven naar een plaats waar hij zich vervoegt in een groep van gelijkgestemde zielen.

Lees verder

In de ratrace des leven houden we een pitstop bij onze gezondheidscoach Brecht van Springbok coaching om onze energietank te vullen.

Lees verder

Gelukkige en gezonde medewerkers zorgen voor gelukkige klanten en happy profit. Dit is de boodschap waar wij bij Torfs al jaren voor gaan.

Lees verder

#ElkeDagBewegen, een strak plan! Sowieso. Zeker als je dit letterlijk neemt, zoals mijn fietsvriendin Gerda waarover ik in het vorige blogbericht sprak. Chapeau, ‘ons’ Gerda beweegt letterlijk elke dag. En ze wil dit doen gedurende 100 dagen. Ze is nu halfweg.

Lees verder

Voor de ene heeft ochtendstond goud in de mond, voor de andere eerder de wrange smaak van een dood vogeltje. Of je een ochtend- of avondmens bent, heb je niet te kiezen, maar het bepaalt wel je fitheid.

Lees verder

Met z’n allen beseffen we ten volle dat we op tijd en stond onze spieren moeten activeren om onze gezondheid te bevorderen. Maar wat houdt ons tegen om voldoende te bewegen? Dankzij onze gezondheidscoach Brecht Buysschaert is tijdsgebrek alvast geen gegrond excuus meer.

Lees verder