KIES POSITIEF! MEER DAGEN ZONDER KLAGEN!

14/02
Deel dit artikel:

KIES POSITIEF!
Met de steun van Minister van Volksgezondheid Maggie De Block

Goed nieuws!
Met Springbok Coaching ondersteunen wij graag mee de campagne KIES POSITIEF, een positieve challenge die dit jaar plaats vindt tussen 1 april en 1 mei 2019.
Het opzet en de doelstelling van KIES POSITIEF sluiten nauw aan bij de missie, visie en waarden van Springbok Coaching!  
Mede-zaakvoerder van Springbok Coaching, Diederik Joukes maakt sinds het begin (in 2018) deel uit van het kernteam achter deze campagne en zet zich hiervoor volledig vrijwillig in.
En Barbara Torfs, verklaarde zich samen met o.a. Maggie De Block, Sabine Devos, Eva Daeleman en Ann Swartenbroeckx bereid om als KIES POSITIEF-Supporter de campagne een groter draagvlak te geven en positiviteit te promoten.

POSITIEF IN HET LEVEN STAAN, KAN JE LEREN!.
Het doel van de campagne is om een switch van de mindset te creëren.
Positiviteit heeft niets te maken met blind zijn voor de uitdagingen in je omgeving. Het betekent wel dat je bereid bent er mee aan de slag te gaan. Positiviteit kan je leren!

POSITIEF ZIJN: WAAROM?
Tal van studies tonen aan dat positiviteit goed is voor de gezondheid en levert tal van voordelen op. Zowel in het privé- als in het professionele leven

  • Op het werk melden gelukkige en positieve medewerkers zich minder vaak ziek dan ongelukkige mensen, die gemiddeld 1,25 dagen per maand afwezig zijn.
  • Teamleaders die vaker positieve feedback geven en positieve omgang met elkaar stimuleren, verbeteren de productiviteit met 40% (Losada, 2008)
  • Verkopers met een positieve verkoopstijl verkopen meer. Optimistische verkopers zijn dubbel zo loyaal aan hun bedrijf (Selligman).

HOE NEEM JE DEEL AAN KIES POSITIEF?
Volg de facebook pagina https://www.facebook.com/30-dagen-zonder-klagen-1755694987774706
Schrijf je in www.kiespositief.be , engageer je om tussen 1 april en 1 mei elke dag 1 positieve daad te stellen, volg de positiviteitsbarometer en maak kan om een van de tien positivo’s van 2019 te worden!

MEER INFO?
Initiatiefneemster: Isabelle Gonnissen ‐ 0475/36.44.62
Isabelle Gonnissen is Global marketing manager bij SOLVAY. Ze is één van de bezielsters achter de succesvolle campagne ’30 dagen zonder klagen’, die in 2018 meer dan 30.000 Vlamingen inspireerde, en auteur van het boek ‘Kies Positief’ (Lannoo) die de lezer aanzet en praktische tips geeft om positiever in het leven te staan.

Werkgroep:  Diederik Joukes – Gilles Delvaux - Sofie Lenaerts – Olivier Schalbroeck – Sigrid Voorspoels

Deel dit artikel:
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.Reacties op dit artikel

graag zou ik de poster ontvangen,om te verdelen
monique van loon
stationsstraat 28
2381 weelde (ravels)

Gepost op 15 januari 2020 door Monique van loon

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.