Springbok Coaching gaat fietsen!

14/02
Deel dit artikel:

Het werkterrein van Springbok Coaching bevindt zich veelal op de werkvloer. Maar omdat wij sterk geloven dat beweging leidt tot échte verbinding, treden wij af en toe ook eens naar buiten.

Dit keer zetten wij graag onze schouders mee onder het unieke concept van Allround Flandrien, een initiatief van ondernemer Walter Martens, CEO van IT-bedrijf Continuum.
Allround Flandrien is een mooi premium fietsevent, dat plaats vindt op zaterdag 8 september 2018. Het  initiatief is gericht naar decisionmakers in bedrijven die op een actieve manier willen netwerken en klanten en medewerkers een onvergetelijke sportieve fietsbelevenis willen bezorgen.
 

HET CONCEPT
Allround Flandrien is niet het zoveelste fietsnetwerkevent op rij.
In deze cyclo valt er heel wat te beleven.
Teams van 3 à 5 personen verschijnen ’s ochtends, na een stevige pastabrunch aan de start. Op het circuit van Zolder wordt het startschot gegeven, in aanwezigheid van veel schoon volk!
Er wordt gefietst richting Hageland, langsheen een schitterend uitgepijld parcours over 85 kilometer. Onderweg worden teams uitgedaagd om samen te werken en ervoor te gaan! Iedereen kan zijn beste beentje voorzetten tijdens vier opeenvolgende en uitdagende fietsdisciplines. Enkele pittige hellingen, hobbelige kasseien, een sprint & een echte tijdrit op het circuit van Zolder staan op het programma.
Tijdens de Allround Flandrien kunnen getrainde wielerliefhebbers zichzelf meten met deelnemers uit andere teams. Professionele tijdsregistratie op verschillende punten langsheen het parcours zorgt dan ook voor de nodige suspense.
Maar ook minder competitief ingestelde teams & pure recreanten zijn welkom en komen aan hun trekken. Zij kunnen onderweg gewoon genieten van de prachtige omgeving en rustig keuvelen tijdens een ingekorte en meer recreatieve fietstocht over 60 kilometer.

Bij aankomst staat voor elke deelnemer een lekkere Kwarement of een coole gin-tonic en de heerlijke massagetafel klaar.
Fris gewassen kan er tijdens het diner voluit nagekaart worden. Er is ruimschoots de tijd om een praatje te slaan met business ambassadeurs en andere deelnemende bedrijven uit verschillende sectoren. 
Dit alles zit in een topdag vervat !

Allround Flandrien – DE premium fietsbeleving voor bedrijven
Bezoek voor meer informatie: www.allroundflandrien.be
Inschrijving geopend vanaf 15 maart 2018. Maar noteer nu reeds de datum van 8 september met stip.

Teams die zich fysiek willen voorbereiden, kunnen zich met raad en daad laten bijstaan door de expertise van Springbok Coaching. Individuele testing, groepscoaching, specifieke trainingsschema’s & op maat uitgewerkte workshops kunnen op vraag van de deelnemende bedrijven worden aangeboden aan gunsttarieven.

 

Contact:
Walter Martens, zaakvoerder - walter@allroundflandrien.com 
+32 478 30 66 05
Barbara Torfs, mede-zaakvoerder Springbok Coaching- barbara@torfs.be 
+32 475 28 94 87

Deel dit artikel:
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.


Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.