Let's Embrace Yourself!

19/01
Deel dit artikel:

De basisvaardigheden om gezonder en gelukkiger te worden, zijn gekend. Er is veel wetenschappelijk onderzoek dat duidelijk aantoont wat goed is voor ons welzijn.
Echter, in de praktijk stellen wij vaak vast dat mensen en organisaties niet weten hoe er concreet aan te beginnen en hoe een duurzaam effect te genereren. Daarom ontwikkelde Springbok Coaching, als opvolging van haar ander aanbod dat eerder gericht is op kennisverwerving en bewustwording, het ‘Embrace Yourself Program’.  Dit betekent zoveel als ‘omarm jezelf’.
Het geeft aan dat mensen zichzelf gerust hoger op hun eigen prioriteitenlijst mogen zetten en dat het de moeite loont om tijd te investeren in het eigen welzijn. 

Wat houdt het ‘Embrace Yourself Program’ in?
De deelnemers gaan aan de slag met basisvaardigheden om meer te bewegen, minder lang te zitten. Ze leren een goede houding aan te nemen, soepel en sterk te worden, goed te ademen, de geest te trainen, gezond te eten en goed te slapen. Dit zijn belangrijke vaardigheden die hun effect op een gezonde levensstijl bewezen hebben.

Wat maakt het verschil?
Het 'Embrace Yourself Program' is een uniek aanbod voor het verwerven van de verschillende gezondheidsvaardigheden in één programma. Deze worden stap voor stap aangeleerd.  Met focus op het kweken van nieuwe, gezonde gewoontes om duurzaam resultaat te bekomen.
Wat aangeleerd wordt kan onmiddellijk worden ingepast in het dagelijkse leven, zodat het uiteindelijk gezonde automatismen worden.

Nieuwe gewoontes moeten de kans krijgen zich te wortelen, daarvoor zijn minstens 21 dagen nodig. Dat blijkt uit studies.
Het 'Embrace Yourself Program' maakt hierbij gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten over hoe mensen het best nieuwe gewoonten aankweken. Onder meer ‘nudging’ komt uitgebreid aan bod: de persoonlijke omgeving op een manier inrichten opdat de gezonde gewoontes gemakkelijker toepasbaar worden.
Daarnaast gelooft Springbok Coaching in de kracht van de 'community' en de 'human touch'. De deelnemers ondersteunen  en helpen elkaar bij het inoefenen van deze gewoonten.
Met de aangeleerde methode gaan deelnemers verder aan de slag met die dingen die voor hen belangrijk zijn en verschil maken.

Praktisch
Vorm (met max. 15 deelnemers) aanpasbaar in volgende formules.
8à10 sessies van 1 uur
5 sessies van 2 uur
4 sessies van 2.5 uur
3 sessies van 3 uur

Sessies kunnen tijdens of na de werkuren worden aangeboden. Er wordt ook "buiten" gewerkt
Medewerkers nemen deel op vrijwillige basis en tonen de bereidheid om te werken aan verandering.

Trainer : Diederik Joukes,
Springbok Coach
Expert Gedragsverandering - Aandachtstraining - Rust - Ademhaling - Relaxatie

Informatie: diederik@springbokcoaching.be - 0475/565 705

Deel dit artikel:
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.


Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.
Geschreven door Barbara Torfs

Zaakvoerder Springbok Coaching. Directeur marketing & communicatie bij Schoenen Torfs. Passie voor al wat echt en puur is. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Gezondheidstips en inspiratie, rechtstreeks in je mailbox.