SPRINGBOK ACADEMY

EXPERT OPLEIDING : Your Gameplan towards a healthy and positive organisation in post-corona times

Deze highlevel opleiding biedt een degelijk strategisch kader aan om aan de slag te gaan met  het "human capital" in onze organisaties. De opleiding biedt meerwaarde naar "healthy business", met aandacht voor meer employee engagement en selfmanagement bij medewerkers.
Brecht Buysschaert en Diederik Joukes, zaakvoerders van Springbok Coaching delen hun visie en jarenlange praktijkervaring op dit vlak. De opleiding werd gereboot, aangepast aan de nieuwe noden & behoeften die ontstaan zijn na de wekenlange lockdown waarbij iedereen zich diende aan te passen aan "a new way of living & working".
Er worden tools aangereikt om te werken aan een fitte levensstijl van mensen als basisfundament voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Daarbij komen de topics beweging - voeding - stress&veerkracht - slaap - positieve mindset- verbindende communicatie & omgevingsfactoren aan bod.
Deze opleiding biedt zo veel meer dan een basic '123 stappenplan'. De fundamenten van een doordacht welzijns- en gezondheidsbeleid worden helemaal bloot gelegd met ruimte voor het delen van kennis en ervaringen tussen de deelnemers onderling.  De sessies vinden online plaats, met oog voor de #humantouch en interactie a.d.h.v. chats, polls en break-outrooms. En met ruimte voor dynamische energizers en voldoende adempauze! 

GREEP UIT HET PROGRAMMA​
- Scope van welzijn, gezondheid en een fitte levensstijl in jouw organisatie?
- Strategisch kader (HOW) = behoeftenbepaling, plan, design & (evaluatie)tools om effectief aan de slag te gaan
- Realistisch budget en subsidie mogelijkheden
- Uitwerking van businesscase voor jouw organisatie (projectplan, timeline, budget)

DATA (5 * 2H online session)

  • Ma. 15 juni, di. 16 juni 9u30-11u30
  • Do. 18 juni, 13u30-15u30
  • Dinsdag 23 juni & woe. 24 juni, 9u30-11u30

KOSTPRIJS
750 euro (all-in, ex. BTW),sociale sector/ non-profit of 2e deelnemer van zelfde bedrijf à -25%

INFO & INSCHRIJVEN
info@springbokcoaching.be - Brecht Buysschaert 0032/484 58 60 06

INFORMEER NU

 

Beweging Werkt

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt voor meer werkplezier en een hechte teamspirit. Dit vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf.
In het boek “Beweging Werkt” geeft Barbara Torfs, mede-zaakvoerder van Springbok Coaching tien sleutels mee om een duurzaam gezondheidsbeleid te ontwikkelen.
In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom fit@work moet ingebed zijn in de globale missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je community bouwt en waarom beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

Wil je het boek bestellen, laat het ons weten. Als je postadres & facturatiegegevens achterlaat, zorgen wij voor de rest!

 

Bestel nu

Keynotes

Op aanvraag zorgt Springbok Coaching voor inspirerende keynote-speaking. Er is ook de mogelijkheid tot het opzetten van Masterclasses, in 2 of 3 dagdelen.
 

Enkele thema's:

  • #GezondheidWerkt: het belang van van een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf.
  • Implementeren van een duurzaam gezondheidsbeleid binnen een bedrijfscontext: hoe begin ik eraan?

Voor info : info@springbokcoaching.be

Onlangs organiseerde DECCA Sports (i.s.m. VOLVO) een lifestyle event voor klanten.
Barbara Torfs was te gast als keynote spreker.
De rode draad doorheen de avond was de link tussen tussen lifestyle, sport en werk.
Deze drie woorden komen perfect naar voor in Barbara's uiteenzetting “Bewegen werkt”.
Ze weet het publiek op een zeer concrete manier te boeien met een verhaal dat impact bezorgt van arbeider tot CEO.
Het is een verhaal van rozengeur en maneschijn,  met veel concrete voorbeelden. Haar verhaal richt zich naar grote bedrijven én KMO’s. Dit is een zeer relevante uiteenzetting waarbij ik zeer veel lof bij mijn aanwezigen (#300) ontving!
Een echte aanrader!

Brecht heeft vanuit zijn passie voor welzijn en gezondheid van de mens, op een heel inspirerende, realistische en duidelijke manier inzicht verschaft aan de cursisten "Corporate Vitality Manager". Na deze sessie is de praktijk een heel stuk korter bij gekomen voor de deelnemers. Zij zijn gewapend om corporate Vitality verder uit te dragen.