SPRINGBOK ACADEMY

EXPERT OPLEIDING : Your Gameplan towards a healthy and positive organisation in post-corona times

Deze highlevel opleiding biedt een degelijk strategisch kader aan om aan de slag te gaan met  het "human capital" in jullie organisatie. De opleiding biedt meerwaarde naar "healthy business", met aandacht voor meer employee engagement en selfmanagement bij medewerkers.
Brecht Buysschaert en Diederik Joukes, zaakvoerders van Springbok Coaching delen hun visie en jarenlange praktijkervaring op dit vlak. De opleiding werd gereboot, aangepast aan de nieuwe noden & behoeften die ontstaan zijn na de wekenlange lockdown waarbij iedereen zich diende aan te passen aan "a new way of living & working".
Er worden tools aangereikt om te werken aan een fitte levensstijl van mensen als basisfundament voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Daarbij komen de topics beweging - voeding - stress&veerkracht - slaap - positieve mindset- verbindende communicatie & omgevingsfactoren aan bod.
Deze opleiding biedt zo veel meer dan een basic '123 stappenplan'. De fundamenten van een doordacht welzijns- en gezondheidsbeleid worden helemaal bloot gelegd met ruimte voor het delen van kennis en ervaringen tussen de deelnemers onderling. Per reeks laten we maximaal 4 deelnemers per groep toe om de kwaliteit en interactie te waarborgen. Snel inschrijven is dus de boodschap. 

EEN GREEP UIT HET PROGRAMMA
Scope van welzijn, gezondheid en een fitte levensstijl in jouw organisatie 
- Strategisch kader opzetten = behoeftenbepaling, plan, design & (evaluatie)tools
- Realistisch budget en subsidie mogelijkheden
- Uitwerking van businesscase voor jouw organisatie (projectplan, timeline, budget) 

Dagdeel 1 = kick-off (check-in en WHY)
Dagdeel 2 = projectmanagement en flow (HOW + WHAT) 
Dagdeel 3 = case-studies
1u individuele coaching tussen dagdeel 2 en 3

DATA (hybride opleiding: live kick-off , overige sessies via online training )
- Reeks 2: Start 17 augustus (regio Vlaams Brabant): 9-12u
- Reeks 3: Start 25 augustus (regio Gent): 9-12u
- Reeks 4: Start 16 september (regio Antwerpen): 9-12u

* andere data voor de vervolgsessies worden in de groep tijdens de kick-off afgestemd.

KOSTPRIJS
695 euro pp. (all-in, ex. BTW),sociale sector/ non-profit of 2e deelnemer van zelfde bedrijf à -25%

INFO & INSCHRIJVEN
brecht@springbokcoaching.be - Brecht Buysschaert 0032/484 58 60 06

INFORMEER NU

Een getuigenis
"Vanuit mijn filosofie dat een optimale employee journey meer werkgeluk genereert wil ik aandacht besteden aan iedere schakel in de HR-cyclus. Wie gelukkig is presteert beter. Daarom wil ik ook via een goed doordacht gezondheids- en welzijnsbeleid zorg kunnen helpen dragen voor het welbevinden van alle werknemers. Ik miste echter concrete handvaten om uit de startblokken te schieten.
Deze opleiding is heel praktisch gericht en hielp me in het  stap voor stap uitbouwen van een beleid. Er was een mooie mix tussen theorie en praktijk. De concrete tips and tricks zorgden voor de nodige herkenbaarheid en het extra duwtje in de rug om er meteen heel concreet mee aan de slag te gaan.
De jarenlange ervaring en het aanstekelijk enthousiasme van Brecht en Diederik maakten de beleving voor mij compleet!
Zeker een aanrader! - Kim Gavel - Lycka HR"

Beweging Werkt

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt voor meer werkplezier en een hechte teamspirit. Dit vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf.
In het boek “Beweging Werkt” geeft Barbara Torfs, mede-zaakvoerder van Springbok Coaching tien sleutels mee om een duurzaam gezondheidsbeleid te ontwikkelen.
In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom fit@work moet ingebed zijn in de globale missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je community bouwt en waarom beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

Wil je het boek bestellen, laat het ons weten. Als je postadres & facturatiegegevens achterlaat, zorgen wij voor de rest!

 

Bestel nu

Keynotes

Op aanvraag zorgt Springbok Coaching voor inspirerende keynote-speaking. Er is ook de mogelijkheid tot het opzetten van Masterclasses, in 2 of 3 dagdelen.
 

Enkele thema's:

  • #GezondheidWerkt: het belang van van een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf.
  • Implementeren van een duurzaam gezondheidsbeleid binnen een bedrijfscontext: hoe begin ik eraan?

Voor info : info@springbokcoaching.be

Onlangs organiseerde DECCA Sports (i.s.m. VOLVO) een lifestyle event voor klanten.
Barbara Torfs was te gast als keynote spreker.
De rode draad doorheen de avond was de link tussen tussen lifestyle, sport en werk.
Deze drie woorden komen perfect naar voor in Barbara's uiteenzetting “Bewegen werkt”.
Ze weet het publiek op een zeer concrete manier te boeien met een verhaal dat impact bezorgt van arbeider tot CEO.
Het is een verhaal van rozengeur en maneschijn,  met veel concrete voorbeelden. Haar verhaal richt zich naar grote bedrijven én KMO’s. Dit is een zeer relevante uiteenzetting waarbij ik zeer veel lof bij mijn aanwezigen (#300) ontving!
Een echte aanrader!

Vanuit mijn filosofie dat een optimale employee journey meer werkgeluk genereert wil ik aandacht besteden aan iedere schakel in de HR-cyclus. Wie gelukkig is presteert beter. Daarom wil ik ook via een goed doordacht gezondheids- en welzijnsbeleid zorg kunnen helpen dragen voor het welbevinden van alle werknemers. Echter miste ik wat concrete handvaten om uit de startblokken te geraken op dit topic.
Deze opleiding van Springbok bleek een heel praktisch gerichte cursus die me stap voor stap begeleid heeft in het uitbouwen van dit beleid. De mix tussen theorie en praktijk kon ik enorm appreciëren. De concrete tips and tricks zorgden voor de nodige herkenbaarheid en het extra duwtje in de rug om er meteen heel concreet mee aan de slag te kunnen gaan.
De jarenlange ervaring en het aanstekelijk enthousiasme van Brecht en Diederik maakten de beleving voor mij compleet!
Zeker een aanrader!