Events & keynotes

Inspiratiereis Amsterdam: "Op zoek naar de gezonde werkplek van de toekomst"

Donderdag 28 & vrijdag 29 november 2019

In juni 2019 ging Springbok Coaching, samen met 12 gemotiveerde ondernemers op trendtour naar dé HYGGE-stad bij uitstek, Kopenhagen. Het werd een fantastische ervaring waarover nog lang werd nagepraat.
In het najaar komt er een nieuwe trip aan, richting Amsterdam!  
Nederland pioneert reeds jaren met inzichten over 'vitaliteit op de werkvloer', 'duurzame inzetbaarheid van medewerkers' en 'Gezondheid Bevorderende Werkplekken (GBW)'.  Vandaag laten deze topics ook Belgische bedrijven niet langer onberoerd. 
Team Springbok wil zijn steentje bijdragen en bedrijven uitdagen om mee in polepositie te komen op vlak van gezondheidsmanagement op de werkvloer!
Samen met een groep gelijkgestemde professionals zullen we leren hoe een aantal Nederlandse firma’s hiermee aan de slag zijn gegaan.

Een greep uit het aanbod van thema's:

  • Healty Attitudes op de werkvloer: aandacht voor geest EN lichaam!
  • Coolhunts op vlak van gezondheid en sociale belevenissen op het werk: Mindful Offices, Loungescape Powernap, Farmer’s Fridge,...
  • Het belang van persoonlijke ontwikkeling op maat, levenslang leren en mentorcultuur
  • Flex working: work-life balans, work-life integratie
  • Nood aan meer vrije tijd  enonbeperkt vakantie?
  • De rol van Arbodiensten (preventiediensten) en verzekeraars in de toekomst

Na deze trip kan jij in jouw organisatie aan de slag met toepasbare quick-wins en duurzame inzichten die een antwoord bieden op uitdagingen waarmee we allen hebben te maken, zoals ‘the war for talent’, ’onderscheidende employer branding’ en ‘positief corporate imago’.
Klaar om jouw denkpatroon over ‘happy & healthy @ work’ stevig te rebooten? Vergezel ons mee op deze tour!

KOSTPRIJS
1950 euro (ex. BTW)
Het leergedeelte (1500€) kan worden betaald met KMO portefeuille
Inbegrepen: 1 x overnachting Conscious Hotel, Westerpark, 2x lunch & 2x diner, transport ter plaatse, executive summary

info@springbokcoaching.be - Brecht Buysschaert 0032/484 58 60

 

Beweging Werkt

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt voor meer werkplezier en een hechte teamspirit. Dit vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf.

In het boek “Beweging Werkt” geeft Barbara Torfs, mede-zaakvoerder van Springbok Coaching tien sleutels mee om een duurzaam gezondheidsbeleid te ontwikkelen.

In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom fit@work moet ingebed zijn in de globale missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je community bouwt en waarom beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

Wil je het boek bestellen, laat het ons weten. Als je postadres & facturatiegegevens achterlaat, zorgen wij voor de rest!

 

Bestel nu

Keynotes

Op aanvraag zorgt Springbok Coaching voor inspirerende keynote-speaking. Er is ook de mogelijkheid tot het opzetten van Masterclasses, in 2 of 3 dagdelen.
 

Enkele thema's:

  • #GezondheidWerkt: het belang van van een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf.
  • Implementeren van een duurzaam gezondheidsbeleid binnen een bedrijfscontext: hoe begin ik eraan?

Voor info : info@springbokcoaching.be

Onlangs organiseerde DECCA Sports (i.s.m. VOLVO) een lifestyle event voor klanten.
Barbara Torfs was te gast als keynote spreker.
De rode draad doorheen de avond was de link tussen tussen lifestyle, sport en werk.
Deze drie woorden komen perfect naar voor in Barbara's uiteenzetting “Bewegen werkt”.
Ze weet het publiek op een zeer concrete manier te boeien met een verhaal dat impact bezorgt van arbeider tot CEO.
Het is een verhaal van rozengeur en maneschijn,  met veel concrete voorbeelden. Haar verhaal richt zich naar grote bedrijven én KMO’s. Dit is een zeer relevante uiteenzetting waarbij ik zeer veel lof bij mijn aanwezigen (#300) ontving!
Een echte aanrader!

Brecht heeft vanuit zijn passie voor welzijn en gezondheid van de mens, op een heel inspirerende, realistische en duidelijke manier inzicht verschaft aan de cursisten "Corporate Vitality Manager". Na deze sessie is de praktijk een heel stuk korter bij gekomen voor de deelnemers. Zij zijn gewapend om corporate Vitality verder uit te dragen.