Partners

Liantis

Als preferentieel partner van Liantis - externe dienst voor preventie & welzijn - helpt Springbok Coaching, klanten van Liantis bij het opzetten en implementeren van duurzaam gezondheids- en bewegingsbeleid op de werkvloer.
Er wordt steeds"samen" gewerkt in cocreatie met de externe preventie-adviseur en medewerkers uit de interne preventiedienst in het bedrijf. De samenwerking is geënt op respect en vertrouwen voor de verschillende stakeholders.

Voor meer info : https://www.liantis.be/nl/oplossing/work-your-health

 

Sporta

Sporta is een van de grootste Vlaamse sportorganisaties die mensen in beweging zet.
Vanuit een gezamenlijk gedragen visie dat "beweging werkt", slaan Springbok Coaching en Sporta sinds twee jaar de handen in elkaar.
Op zaterdag 20 juni 2020 is Springbok Coaching er, samen met enkele klanten, graag bij tijdens MONVENTOUX, dé fietsbeweegcampagne van het jaar voor elke sportieve Vlaming die houdt van een uitdaging op maat en behoefte heeft aan verantwoorde voorbereiding.

Lees verder

Hi5 Coaching

Springbok Coaching werkt nauw samen met Hi5 Coaching, o.l.v. Matthias Franchoo die tevens deel uitmaakt van het Springbok Team.

Hi5Coaching staat garant voor positieve coaching en heeft een expertise op vlak van physical testing, training & coaching, zowel naar individuen (lacttaattesten en personal training) als naar groepen/teams (teamtesting en bootcamps/workouts)!

Voor meer info: https://www.hi5coaching.be/

SPORTWERK VLAANDEREN

Springbok Coaching werkt samen met sport- en beweegcoaches van de vakorganisatie Sportwerk Vlaanderen. 

AG Health Partner

Speciaal voor bedrijven die klant zijn bij AG Insurance, selecteerde AG Health Partner een kwaliteitsvolle dienstverleners om samen holistische welzijnsprogramma’s op maat van de onderneming te creeëren.
Springbok Coaching is een van deze dienstverleners en biedt mogelijkheden op vlak van fysiek welzijn aan.
Via het digitale AG Health Partner-platform kunnen 
de medewerkers zelf kiezen hoe ze hun welzijn willen verhogen.

Lees verder

MENSURA

Mensura is een toonaangevende externe preventiedienst, gespecialiseerd op vlak van preventie, veiligheid en gezondheid. Mensura reikt advies, oplossingen en diensten aan op maat van het bedrijf.
As partner in het Mensura Vitality Program, begeleidt Springbok Coaching, medewerkers naar meer vitaliteit op het werk, met nadruk op het fysieke welzijn.

Lees verder