Partners

Liantis

Als preferentieel partner van Liantis - externe dienst voor preventie & welzijn - helpt Springbok Coaching, klanten van Liantis bij het opzetten en implementeren van duurzaam gezondheids- en bewegingsbeleid op de werkvloer.
Er wordt steeds"samen" gewerkt in cocreatie met de externe preventie-adviseur en medewerkers uit de interne preventiedienst in het bedrijf. De samenwerking is geënt op respect en vertrouwen voor de verschillende stakeholders.

Voor meer info : https://www.liantis.be/nl/oplossing/work-your-health

 

Sporta

Sporta is een van de grootste Vlaamse sportorganisaties die mensen in beweging zet.
Vanuit een gezamenlijk gedragen visie dat "beweging werkt", slaan Springbok Coaching en Sporta voortaan de handen in elkaar.
Op zaterdag 22 juni 2019 is Springbok Coaching er graag bij tijdens MONVENTOUX, dé fietsbeweegcampagne van het jaar voor elke sportieve Vlaming die houdt van een uitdaging op maat en behoefte heeft aan verantwoorde voorbereiding.

Lees verder

Hi5 Coaching

Springbok Coaching werkt nauw samen met Hi5 Coaching, o.l.v. Matthias Franchoo die tevens deel uitmaakt van het Springbok Team.

Hi5Coaching staat garant voor positieve coaching en heeft een expertise op vlak van physical testing, training & coaching, zowel naar individuen (lacttaattesten en personal training) als naar groepen/teams (teamtesting en bootcamps/workouts)!

Voor meer info: https://www.hi5coaching.be/

Team Hawi

Springbok Coaching werkt nauw samen met Team Hawi, o.l.v. Loïc Hélin die tevens deel uitmaakt van het Springbok Team.

Team Hawi staat garant voor doorgedreven expertise op vlak van physical testing & coaching! Zowel individueel als in groepsverband.

Voor meer info : https://hawicoaching.com/

 

 

SPORTWERK VLAANDEREN

Springbok Coaching werkt samen met sport- en beweegcoaches van de vakorganisatie Sportwerk Vlaanderen.